Cursussen

In dit deel van de bibliotheek vind je alle online cursussen en seminars en de bijbehorende extra’s.
In de blauwe balk staat de titel van de cursus (of het seminar). Daaronder staat als eerste de meest recente les (dus voor de eerste moet je even helemaal naar beneden scrollen) gevolgd door alle extra’s.

Bij je aankoop heb je een password ontvangen voor elke les en dat heb je nodig om de lezing te kunnen bekijken. De extra’s zijn alleen zichtbaar na aankoop, maar niet beveiligd. Zij zijn door mij gevonden op internet en openbaar.

Zie je alleen de blauwe balk, dan is de tijd dat je toegang hebt tot de lezing wellicht verstreken. Alle online cursussen zijn drie maanden na aankoop beschikbaar.
Zie je een andere cursus waar je interesse in hebt, klik dan op de blauwe balk en je wordt direct doorgeleid naar de shop zodat je die meteen kunt aankopen!

Staat je cursus er niet bij, dan is de tijd dat je toegang hebt tot de cursus wellicht verstreken. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op.

Tips voor het bekijken:
– Je kunt de cursus het best op je pc of tablet bekijken. Het bekijken op je tablet gaat het best in horizontale positie!
– Je kunt het beeld beeldvullend maken door het rechtsonder aanklikken van de vier pijltjes die alle richtingen op wijzen. Eenmaal in het beeldvullend scherm, kun je weer terug door op het rechter icoontje linksboven te klikken: dit is een icoontje van een scherm met een pijltje van linksboven naar rechtsonder, waar een klein schermpje staat. Daarmee ga je weer terug naar het kleinere scherm.
– De lezingen zijn mijn intellectueel eigendom en daarom beveiligd met een wachtwoord. Het wachtwoord om de lezing te openen is dan ook strikt persoonlijk en niet overdraagbaar!

Mythologie. Van Chaos tot Olympus (laatste les staat bovenaan)

Les 6: Herakles en de Twaalf Werken

Les 5: De omzwervingen van Odysseus

Les 4: Trojaanse Oorlog

Les 3: Olympische Goden deel 2

Les 2: Olympische Goden deel 1

Les 1: Inleiding

Toppers uit de Kunstgeschiedenis (laatste les staat bovenaan)

Les 9: Sirani & Wautier

Les 8: Rubens & Rembrandt

Les 7: Caravaggio & Bernini

Les 6: Michelangelo & Palladio

Les 5: Leonardo da Vinci & Rafaël

Les 4: Matthias Grünewald & Pieter Bruegel de Oude

Les 3: Gebroeders Van Limburg & Jan van Eyck

Les 2: Duccio & Giotto

Les 1: Santa Maria Maggiore & Hagia Sophia

Cursus Trots van Toscane (laatste les staat bovenaan)

Les 5: Florence

Les 4: Onbekend Toscane

Les 3: Zon, zee en shoppen

Les 2: Grote Fresco’s

Les 1: Introductie & Etruskisch Toscane