LIVE Online lezing Zomerse schilderijen van Isaac Israels

Zomerse schilderijen van Isaac Israels

Ik ben een echt zomermens en geniet van de zon, het buitenzijn en het strandleven. Niet gek want ik ben in de zomer geboren en getogen in Den Haag, die mooie stad achter de duinen.

In de winter kijk ik graag naar de zomerse taferelen van Isaac Israels om mezelf te wentelen in het zonlicht van deze schilderijen. Kijkend naar de strandscènes in Viareggio waan ik me even in Italië of geniet ik van een kopje kopje langs de boulevard in Scheveningen. De meeste kunsthistorici zijn minder te spreken over Israels zomerse scènes, zeker niet over zijn late werk. Ik laat ze lekker kletsen want ik geniet er volop van.

Aangezien ik op 14 juni verjaar wil ik jullie trakteren op deze mooie lezing die ik op vrijdagochtend 12 juni om 10.30 uur ga geven.

Bestel je de online lezing dan kun je deze na aankoop een hele week lang in ‘Mijn bibliotheek’ vanuit je luie stoel bekijken, stopzetten en opnieuw bekijken zo vaak je maar wilt!

In de beschermde omgeving van ‘Mijn bibliotheek’ – die alleen toegankelijk is voor jou – vind je naast de lezing ook allerlei gratis extra’s. Zaken die ik tijdens mijn onderzoek voor deze lezing ben tegengekomen, die ik interessant vind en die betrekking hebben op het onderwerp zoals tv programma’s, artikelen en video’s.