Rondleiding en wandeling Het Gedroomde Museum

Rondleiding en wandeling Het Gedroomde Museum

Het iconisch gele museumgebouw van H.P. Berlage en H.E. van Gelder is niet alleen van binnen een waar genot om te ervaren, ook kijkend naar de buitenzijde van het Kunstmuseum roept het gebouw bewondering op.
Tijdens deze rondleiding op de tentoonstelling en wandeling rondom het gebouw hoor je over de idealen die aan dit bouwwerk ten grondslag lagen, de moeite die het heeft gekost om die te realiseren en allerlei andere boeiende verhalen over het markante gebouw.

Op dit moment is het namelijk mogelijk in een groepje van 4 deelnemers een combinatie van een bezoek aan de tentoonstelling en een wandeling rondom het museum te boeken van 1,5 à 2 uur.

Verkies je uitsluitend rondom het gebouw te wandelen, neem dan even contact op!

Het unieke aan de activiteiten van Casa dell’Arte is het gebruik van een audiosysteem dat bij de prijs is inbegrepen. De RIVM regels van 1,5 m afstand kunnen hierbij makkelijk in acht genomen worden, je kunt foto’s maken of rustig rondkijken zonder maar iets van het verhaal te missen. Ik raad je aan je eigen oortjes mee te nemen. Heb je die niet dan kun je een koptelefoontje met wegwerphoesjes lenen.