Lezingen buitenlandse musea

In dit deel van de bibliotheek vind je alle lezingen over exposities en vaste opstellingen van buitenlandse musea en de bijbehorende extra’s.

Staat je lezing er niet bij, dan is de tijd dat je toegang hebt tot de lezing wellicht verstreken. Alle online lezingen zijn één week na aankoop beschikbaar. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op.

Tips voor het bekijken:
– Je kunt de lezing het best op je pc of tablet bekijken. Het bekijken op je tablet gaat het best in horizontale positie!
– Je kunt de lezing beeldvullend maken door het rechtsonder aanklikken van de vier pijltjes die alle richtingen op wijzen. Eenmaal in het beeldvullend scherm, kun je weer terug door op het rechter icoontje linksboven te klikken: dit is een icoontje van een scherm met een pijltje van linksboven naar rechtsonder, waar een klein schermpje staat. Daarmee ga je weer terug naar het kleinere scherm.
– De lezing is beveiligd en uitsluitend te zien wanneer je de lezing hebt gekocht. De extra’s zijn alleen zichtbaar na aankoop, maar niet beveiligd. Zij zijn door mij gevonden op internet en openbaar.
– De lezingen zijn mijn intellectueel eigendom en daarom beveiligd met een wachtwoord. Het wachtwoord om de lezing te openen is dan ook strikt persoonlijk en niet overdraagbaar!

Topstukken uit de Gallerie degli Uffizi