(Online) lezing

Er zijn zoveel mooie tentoonstellingen in Nederland die je niet allemaal kunt bekijken, en dan gebeurt het wel eens dat je er een mist. De oplossing vind je hier: bekijk ze online aan de hand van mijn verhaal en een powerpoint presentatie.

Zo bezoek je de tentoonstelling virtueel met een verdiepende toelichting erbij. En dat alles op je computer, tablet of smartphone en vanuit je luie stoel waar ook ter wereld!

Alleen dat is nog niet alles: je krijgt maar liefst één week toegang tot de lezing en alle extra’s zoals links naar artikelen en video’s. Alles op jouw tempo, met onbeperkt vooruitspoelen, terugspoelen, stopzetten, pauzeren en weer starten, een week lang. Je kunt ‘m dus zo vaak kijken als je wilt!

Hieronder staan de actuele tentoonstellingslezingen die je kunt bestellen. Wanneer je besteld hebt en betaald, ontvang je een persoonlijke, unieke code waarmee je één week lang toegang hebt tot de lezing.

Wil je weten hoe een online lezing en cursus er uitziet en hoe je na aankoop bij de lezing komt (a.h.w. een werkinstructie), kijk dan naar dit filmpje.

Actuele online lezingen

Overige online lezingen

Naast dat ik door mijn werk bij het Kunstmuseum en het Mauritshuis al op menig tentoonstelling heb mogen rondleiden, zijn er in de loop der jaren veel onderwerpen geweest die ik zelf heb verwerkt in een lezing.
Die tref je hieronder ook aan, naast de tentoonstellingslezingen van de reeds afgelopen tentoonstellingen.

Aanvraag lezing op locatie

Wil je een indruk krijgen van Wendy krijgen als spreker voor op locatie, kijk dan dit flmpje: