Aanvraag lezing op locatie of via live stream

Wendy is een ervaren spreker en reist met haar lezingen door het hele land, van Bathmen tot Krimpen, van Lunteren tot Zevenhuizen. Op de foto zie je de afgeladen zaal met meer dan 200 luisteraars van de Kunstkring in Leiderdorp maar natuurlijk kun je haar ook voor kleinere groepen benaderen.

Er zijn talloze onderwerpen om uit te kiezen: van de Etrusken tot Andy Warhol, van Leonardo da Vinci tot Dior en van Vermeer tot St. Nicolaas. Geen onderwerp is te gek!
Daarnaast hebt je de keuze voor een lezing van één uur of een lezing van twee uur met een korte pauze (deze laatste optie is het meest populair).

In deze gekke tijd met Corona is het ook mogelijk om een lezing via live-stream te organiseren. Hiervoor gebruikt Casa dell’Arte een Zoom link die je toegang geeft tot de lezing zonder dat je hoeft in te loggen! Met een klik op de link die de deelnemers via e-mail ontvangen en na het invullen van hun naam (dit om ‘illegale’ kijkers te voorkomen) zijn ze direct verbonden met de lezing. Wil je weten hoe dit werk? Bekijken dan hier de instructie.

Vul het aanvraagformulier hieronder zo volledig mogelijk in voor het opvragen van meer informatie en een offerte op maat.

Wil je een indruk krijgen van Wendy als spreker op locatie, kijk dan naar het filmpje hieronder.