Actuele (online) tentoonstellingslezingen

Gelukkig zijn de musea weer open alleen zijn rondleidingen jammergenoeg nog steeds niet toegestaan. Wil je toch met een verhaal op stap, schaf dan de bijbehorende lezing aan!
Je kunt de lezing van te voren of naderhand thuis bekijken of op je tablet/smartephone meenemen en ter plekke met je eigen oortjes in op de tentoonstelling in het museum beleven.

Voordelen
Natuurlijk leid ik je liever rond op de tentoonstelling zodat we samen kunnen genieten van de kunst en de verhalen. Echter, het opnemen van een tentoonstelingslezing heeft een aantal voordelen:
1) ik ben niet gebonden aan tijd. Hierdoor kan ik een nog completer verhaal vertellen. De lezingen van één uur die ik in opdracht van de musea of de Vrije Academie geef, bieden die ruimte simpelweg niet. De lezingen van Casa dell’Arte zijn dan ook verhoudingsgewijs even duur als, en meestal zelfs goedkoper dan, bij de andere organisaties.
2) je kunt mijn lezing terugkijken en dat kan niet bij de andere aanbieders! Dat betekent dat je na aankoop van de lezing deze één week lang onbeperkt kunt terugkijken in ‘mijn bibliotheek’ op de website van Casa dell’Arte. Hoe fijn is dat?

Hoe werkt het?
Hieronder staan de actuele tentoonstellingslezingen die je kunt bestellen en dat werkt als volgt:
– Bestel je een LIVE lezing? Dan ontvang je bij je bestelling bericht dat je de avond voorafgaand aan de lezing een herinnering voor de lezing krijgt toegestuurd en op de dag zelf ontvang je ongeveer een uur voor aanvang de link naar de LIVE uitzending die via Zoom wordt gegeven.
Na de LIVE lezing ontvang je bericht waarin de unieke code staat waarmee je de lezing één week lang kunt terugkijken in ‘mijn bibliotheek’ op de website van Casa dell’Arte. Dit is een besloten omgeving die alleen voor jou toegankelijk is en een die niet overdaagbaar is!
– Bestel je een lezing die reeds is opgenomen? Dan onvang je bij je bestelling meteen de unieke code. Hiermee heb jij alleen één week lang toegang tot de lezing in ‘mijn bibliotheek’ op de website van Casa dell’Arte.

Cadeautip!
Je kunt een lezing ook cadeau geven, een gegarandeerd succes (‘ik kreeg deze lezing als verrassend kerstkado van een vriendin en heb de volle 2 1/2 uur ervan genoten. Het was boeiend en leerzaam‘)!
Wil je liever een cadeaubonnen geven, klik dan hier.
Geef je een lezing cadeau of koop je een cadeaubon, meld dan bij je bestelling bij ‘Extra informatie‘ dat het een cadeau is en dan neem ik contact met je op voor het afstemmen van de details.

Tot gauw!