Actuele online tentoonstellingslezingen

Gelukkig zijn de musea weer open alleen zijn rondleidingen jammergenoeg nog steeds niet toegestaan. Wil je toch met een verhaal op stap, schaf dan de bijbehorende lezing aan. Je kunt de lezing van te voren of naderhand thuis bekijken of op je tablet/smartephone meenemen en ter plekke met je eigen oortjes in op de tentoonstelling in het museum beleven.

Natuurlijk leid ik je liever rond op de tentoonstelling alhoewel het LIVE opnemen van de lezing met jullie als publiek het gemis toch beetje goed maakt omdat we toch wat interactie kunnen hebben!

Anderzijds heeft het opnemen van een tentoonstelingslezing ook een voordeel ten opzichte van eenmalig op locatie mijn verhaal horen: je kunt mijn lezing terugkijken! Dat betekent dat je na aankoop van de lezing deze één week lang onbeperkt kunt terugkijken in ‘mijn bibliotheek’ op de website van Casa dell’Arte. Hoe fijn is dat?

Hieronder staan de actuele tentoonstellingslezingen die je kunt bestellen:
Bestel je een LIVE lezing? Dan ontvang je bij je bestelling bericht dat je de avond voorafgaand aan de lezing een herinnering voor de lezing krijgt toegestuurd en op de dag zelf ontvang je ongeveer een uur voor aanvang de link naar de LIVE uitzending.
Na de LIVE lezing ontvang je bericht waarin de unieke code staat waarmee je de lezig kunt terugkijken in ‘mijn bibliotheek’ op de website van Casa dell’Arte. Dit is een besloten omgeving die alleen voor jou toegankelijk is en een die niet overdaagbaar is!

Bestel je een lezing die reeds is opgenomen? Dan onvang je na je bestelling de unieke code. Hiermee heb jij alleen één week lang toegang tot de lezing in ‘mijn bibliotheek’ op de website van Casa dell’Arte.