Stadstours

Een stadswandeling of fietstour, eventueel in combinatie met een museumbezoek, is een uitstekende manier om een beeld te krijgen van een stad.

Individueel aanschuiven
Met enige regelmaat worden er data ingepland zodat je individueel kunt deelnemen aan een stadswandeling.

Met een eigen groep?
Voor elke denkbare gelegenheid kun je een beroep doen op Casa dell’Arte: je viert je verjaardag maar je wilt dat op een actieve manier doen, je bent een museumclubje maar je wilt eens iets anders of gewoon het jaarlijkse uitje met de vriendenclub. Met Casa dell’Arte ben je altijd verzekerd van een deskundige en enthousiaste gids!

Wendy maakt bij al haar stadswandelingen en museumrondleidingen gebruik van een eigen whispersysteem zodat je haar goed kunt horen, zonder dat ze andere bezoekers stoort. Ook zorgt het er voor dat jij even een foto kunt maken, even bij een winkel stil kunt staan of – ondien nodig – op de gewenste afstand van je mede groepsleden kunt blijven.

Casa dell’Arte biedt op dit moment stadwandelingen aan in Den Haag en Delft, beiden langs de hoogtepunten in het centrum.
Naast Haagse de wandeling door het centrum, is er een themawandeling ‘Van graafschap tot Monarchie‘, een wandeling rondom het gebouw van het Kunstmuseum en een fietstocht over de Binckhorst. Klik op de gewenste afbeelding voor meer informatie.