Kunstmuseum

Wendy is een van de vaste museumgidsen in het Kunstmuseum en verzorgt ook met Casa dell’Arte eigen museumrondleidingen in dit prachtige Haagse museum. Sinds november 2019 heet het Gemeentemuseum ‘Kunstmuseum’ zonder dat er verder iets is veranderd aan de collectie. Nog steeds hebben wij de grootste opstelling van werken van Piet Mondriaan, de meest gerenommeerde verzameling van Delftsblauw, en een geweldige modecollectie.

Naast dat er rondleidingen mogelijk zijn op de vaste collectie (Mondriaan & De Stijl, Ontdek het Moderne en Delfts blauw), kun je altijd terecht voor rondleidingen op de tentoonstellingen.

Gelukkig zijn de musea weer open alleen zijn rondleidingen nog niet mogelijk.
In ieder geval kun je de tentoonstellingen van Breitner vs Israels. Vriendschap en Rivalen wel zelf bekijken want deze is verlengd tot 6 september 2020. Wanneer je de tentoonstellingslezing aankoopt ben je optimaal voorbereid op je bezoek!
De tentoonstelling Koninklijk Blauw is inmiddels geopend en ook hier wordt een tentoonstellingslezing gemaakt waar je LIVE bij kunt zijn op zondagmiddag 23 augustus a.s.
De voor het najaar geplande Dior tentoonstelling is uitgesteld naar 2021. Daarvoor is in de plaats gekomen de tentoonsteling KLEUR!- Mode die durft. Hier zal in ieder geval een tentoonstellingslezing van worden gemaakt, alhoewel het ook heel fijn zou zijn wanneer we dan weer mogen rondleiden!

Wendy maakt bij al haar rondleidingen en stadswandelingen gebruik van haar eigen whispersysteem zodat u goed kunt horen wat Wendy te vertellen heeft, zonder dat zij heel hard hoeft te praten en daarmee andere bezoekers stoort.

Naast de fysieke rondleiding waar je aan kunt deelnemen, is er ook de mogelijkheid tot het – in je eigen tijd – bekijken van een online tentoonstellingslezing. Voor meer informatie over het gewenste onderwerp, klik hieronder op de afbeelding.