Mauritshuis

Wendy is een van de vaste museumgidsen in het Mauritshuis en verzorgt ook eigen museumrondleidingen waar het Meisje met de Parel natuurlijk niet zal ontbreken!

Naast de Meesterwerken rondleiding, kun je ook terecht voor thematische rondleidingen, zoals Het onbekende Mauritshuis, Bloemstillevens, Bijbelse taferelen, Mythologie of Symboliek. Zoals je ziet is de 17e eeuwse collectie op vele manier te beleven, dus wil je de collectie eens vanuit een ander perspectief zien, schrijf je dan in voor een rondleiding.

Vanzelfsprekend is er ook op de tentoonstelling een rondleiding mogelijk. In de eerste helft van 2021 is Vervlogen – Geur in kleur.

Wendy maakt bij al haar rondleidingen en stadswandelingen gebruik van haar eigen whispersysteem zodat jij goed kunt horen wat Wendy te vertellen heeft, zonder dat zij heel hard hoeft te praten en daarmee andere bezoekers stoort.

Naast de fysieke rondleiding waar je aan kunt deelnemen, is er ook de mogelijkheid tot het – in je eigen tijd – bekijken van een online tentoonstellingslezing. Voor meer informatie over het gewenste onderwerp, klik hieronder op de afbeelding.