Mauritshuis

Wendy is een van de vaste museumgidsen in het Mauritshuis en verzorgt ook eigen museumrondleidingen waar het Meisje met de Parel natuurlijk niet zal ontbreken!

Naast de Meesterwerken rondleiding, kun je ook terecht voor thematische rondleidingen, zoals Het onbekende Mauritshuis, Bloemstillevens, Bijbelse taferelen, Mythologie of Symboliek. Zoals je ziet is de 17e eeuwse collectie op vele manier te beleven, dus wil je de collectie eens vanuit een ander perspectief zien, schrijf je dan in voor een rondleiding.

Vanzelfsprekend is er ook op de tentoonstelling een rondleiding mogelijk. In de eerste helft van 2021 is Vervlogen – Geur in kleur.

Wendy maakt bij al haar rondleidingen en stadswandelingen gebruik van haar eigen whispersysteem zodat jij goed kunt horen wat Wendy te vertellen heeft, zonder dat zij heel hard hoeft te praten en daarmee andere bezoekers stoort.

Helaas zijn er in deze tijd alleen digitale rondleidingen waar je aan kunt deelnemen. Voor meer informatie over de gewenste activiteit, klik hieronder op de afbeelding.
(Blader naar beneden voor de online lezing!)

Ben je op zoek naar verdieping? Kies dan voor de twee uur durende online lezing over de tentoonstelling Vervlogen – geuren in kleuren.