Mauritshuis

Wendy is een van de vaste museumgidsen in het Mauritshuis en verzorgt ook eigen museumrondleidingen waar het Meisje met de Parel natuurlijk niet zal ontbreken!

Naast de Meesterwerken rondleiding, kun je ook terecht voor thematische rondleidingen, zoals Het onbekende Mauritshuis, Bloemstillevens, Bijbelse taferelen, Mythologie of Symboliek. Zoals je ziet is de 17e eeuwse collectie op vele manier te beleven, dus wil je de collectie eens vanuit een ander perspectief zien, schrijf je dan in voor een rondleiding.
Vanzelfsprekend zijn er ook op de tijdelijke tentoonstelling rondleidingen mogelijk.

Wendy maakt bij al haar rondleidingen en stadswandelingen gebruik van haar eigen whispersysteem zodat jij goed kunt horen wat Wendy te vertellen heeft, zonder dat zij heel hard hoeft te praten en daarmee andere bezoekers stoort.

Voor meer informatie over de gewenste activiteit, klik hieronder op de afbeelding. Binnenkort zullen we weer nieuwe data worden gepland.
Scroll verder naar onder voor de online lezingen over de tentoonstelling ‘In Volle Bloei‘.

Ben je op zoek naar verdieping? Kies dan voor de twee uur durende online lezing over de tentoonstelling Voor een korte maar krachtige toelichting op deze tentoonstelling kun je een Kunstuurtje bestellen.