SRC Culturele groepsreis ‘Kastelen langs de Loire’

SRC Culturele groepsreis ‘Kastelen langs de Loire
Vertrek 10 september

Na jarenlang op mijn to-do lijstje te hebben gestaan, besloten we vorig jaar dat we dit gebied ook uitstekend op de racefiets konden verkennen. Een mooi voorbeeld van het nuttige met het aangename verenigen (voor mij was het fietsen het nuttige en het bezoek aan de kastelen het aangename, voor Kees was het vast andersom).

Ten tijde van ons verblijf was ik inhoudelijk ook al nieuwsgierig geworden en wilde ik meer te weten komen over de Franse Renaissance. Bovendien was ik na één bezoek nog lang niet uitgekeken op Chenonceau en Chambord, en Blois had ik alleen van de buitenkant gezien. Toen ik van SRC de vraag kreeg of ik deze reis wilde begeleiden, hoefde ik dus geen twee keer na te denken!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze reis die ik hopelijk in 2021 ga begeleiden of denk je meteen al ‘gaaf, ik stap bij Wendy in de bus‘ klik dan HIER voor de details op de website van SRC Cultuurreizen!