Tentoonstellingslezingen overige musea

In dit deel van de bibliotheek vind je alle tentoonstellingslezingen uit de overige Nederlandse musea waarbij de meest recente bovenaan staat.
In de blauwe balk staat de titel van de tentoonstellingslezing. Daaronder staat als eerste de lezing gevolgd door alle extra’s (dus vergeet niet naar beneden te scrollen!).

Bij je aankoop heb je een password ontvangen en dat heb je nodig om de lezing te kunnen bekijken. De extra’s zijn alleen zichtbaar na aankoop, maar niet beveiligd. Zij zijn door mij gevonden op internet en openbaar.

Zie je alleen de blauwe balk, dan is de tijd dat je toegang hebt tot de lezing wellicht verstreken. Alle online lezingen zijn één week na aankoop beschikbaar.
Zie je een andere lezing waar je interesse in hebt, klik dan op de blauwe balk en je wordt direct doorgeleid naar de shop zodat je die meteen kunt aankopen!

Tips voor het bekijken:
– Je kunt de lezing het best op je pc of tablet bekijken. Het bekijken op je tablet gaat het best in horizontale positie!
– Je kunt de lezing beeldvullend maken door het rechtsonder aanklikken van de vier pijltjes die alle richtingen op wijzen. Eenmaal in het beeldvullend scherm, kun je weer terug door op het rechter icoontje linksboven te klikken: dit is een icoontje van een scherm met een pijltje van linksboven naar rechtsonder, waar een klein schermpje staat. Daarmee ga je weer terug naar het kleinere scherm.
– De lezingen zijn mijn intellectueel eigendom en daarom beveiligd met een wachtwoord. Het wachtwoord om de lezing te openen is dan ook strikt persoonlijk en niet overdraagbaar!

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op.

Sientje Mesdag-van Houten en haar netwerk

Antonio Mancini. Eigenzinnig en extravagant

Caravaggio – Bernini. Barok in Rome

De Schatkamer! Meesterwerken uit de Hermitage