Toppers uit de Kunstgeschiedenis dl 1

Toppers uit de Kunstgeschiedenis deel 1

Hier vind je alle lessen en de bijbehorende extra’s van de cursus Toppers uit de Kunstgeschiedenis deel 1.
In de blauwe balk staat de titel van de les. Daaronder staat als eerste de video van de les gevolgd door alle extra’s. LET OP: voor de eerste les moet je dus helemaal naar beneden scrollen!

Bij je aankoop heb je een password ontvangen voor elke les en dat heb je nodig om de lezing te kunnen bekijken. De extra’s zijn alleen zichtbaar na aankoop, maar niet beveiligd. Zij zijn door mij gevonden op internet en openbaar.

Zie je alleen de blauwe balk, dan is de tijd dat je toegang hebt tot de lezing wellicht verstreken. Alle online cursussen zijn drie maanden na aankoop beschikbaar.
Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op.

Tips voor het bekijken:
– Je kunt de cursus het best op je pc of tablet bekijken. Het bekijken op je tablet gaat het best in horizontale positie!
– Je kunt het beeld beeldvullend maken door het rechtsonder aanklikken van de vier pijltjes die alle richtingen op wijzen. Eenmaal in het beeldvullend scherm, kun je weer terug door op het rechter icoontje linksboven te klikken: dit is een icoontje van een scherm met een pijltje van linksboven naar rechtsonder, waar een klein schermpje staat. Daarmee ga je weer terug naar het kleinere scherm.
– De lezingen zijn mijn intellectueel eigendom en daarom beveiligd met een wachtwoord. Het wachtwoord om de lezing te openen is dan ook strikt persoonlijk en niet overdraagbaar!

Les 9: Sirani & Wautier

Les 8: Rubens & Rembrandt

Les 7: Caravaggio & Bernini

Les 6: Michelangelo & Palladio

Les 5: Leonardo da Vinci & Rafael

Les 4: Matthias Grünewald & Pieter Bruegel de Oude

Les 3: Gebroeders Van Limburg & Jan van Eyck

Les 2: Duccio & Giotto

Les 1: Santa Maria Maggiore & Hagia Sophia