Veelgestelde vragen

Hier vind je hopelijk de antwoorden op je vragen.

Hoe bestel ik een hybride lezing of Kunstuurtje?
– Bestel je een LIVE online lezing? Dan heb je twee keuzes. Of fysiek aanwezig of online. Kom je fysiek naar de lezing dan geef je dat aan bij je bestelling bij ‘Extra informatie‘.
In beide gevallen ontvang je bij je bestelbevestiging bericht dat je ongeveer één uur voor aanvang van de lezing de Zoom link naar de LIVE uitzending ontvangt én mijn adres waar de lezing fysiek wordt gegeven.
Na de LIVE online lezing ontvangt iedereen bericht waarin de unieke code staat waarmee je de lezing één week lang kunt terugkijken in ‘mijn bibliotheek’ op de website van Casa dell’Arte. Dit is een besloten omgeving die alleen voor jou toegankelijk is en een die niet overdaagbaar is!
– Bestel je een lezing die reeds is opgenomen (on demand)? Dan onvang je bij je bestelling meteen de unieke code. Hiermee heb jij alleen één week lang toegang tot de lezing in ‘mijn bibliotheek’ op de website van Casa dell’Arte.

Wat is een hybride lezing?
– Dit is een lezing die tegelijkertijd fysiek bij Casa dell’Arte thuis wordt gegeven als online, m.a.w. wil/kun je niet naar mij toekomen, kun je de lezing online bijwonen.

Hoe lang kan ik een lezing terugkijken?
– De online lezingen zijn een week lang terug te kijken en de Kunstuurtjes 24 uur. Een seminar of cursus kun je meestal langer terugkijken en dat wordt dan specifiek vermeld bij de lezing

Wanneer start de mogelijkheid om terug te kijken?
– Zodra je de lezing hebt aangekocht start je toegang tot de lezing.
– Wordt de lezing live gegeven, dan start de toegang tot de lezing de dag nadat de lezing live is gegeven.

Wordt ik als deelnemer opgenomen tijdens de lezing of Kunstuurtje?
– Tijdens de opname van een lezing of Kunstuurtje staat jouw video en geluid altijd uit. Alleen ik ben in beeld tijdens de opname!
– Voorafgaand en na afloop van de lezing of Kunstuurtje kun je je camera aanhebben wanneer je dat zelf wilt.
– Je kunt tijdens de sessie vragen stellen via de chat. Na afloop, wanneer de opname gestopt is, is er de mogelijk tot vragen stellen, al dan niet met beeld.

Waar kan ik een recensie achterlaten?
– Na afloop van de activiteit bij Casa dell’Arte kun je een recensie achterlaten bij de activiteit zelf. Naast een tekstje kun je ook middels de sterren aangeven wat je van de activiteit vond.
– Wanneer je een lezing hebt gekocht en de terugkijk termijn voorbij is, ontvang je een bericht dat je toegang is gestopt. Hierin staat ook mijn verzoek om een recensie achter te laten.
Bij dezen heel erg bedankt alvast daarvoor!

Ik ben onbekend met Zoom, hoe doe ik dat?
– Via deze link kun je een instructie over het gebruik van Zoom bekijken.

Ik weet niet hoe Zoom werkt, kan ik nu wel de lezing aankopen?
– Ja, de lezing wordt via Zoom gegeven maar óók opgenomen. Dat betekent dus dat je na het plaatsvinden van de live lezing, de lezing ook weer gewoon terug kunt vinden in ‘mijn bibliotheek’ op de website van Casa dell’Arte.

Hoe log ik in om mijn online activiteit te bekijken?
1. Bent u ingelogd op de website van Casa dell’Arte? Dat is het eerste wat u moet doen en dat kan via mijn account in de menu balk. Bij het aankopen van de cursus heeft u zich moeten registreren en het paswoord dat u daar heeft aangemaakt kunt u hiervoor gebruiken
2. Wanneer u eenmaal bent ingelogd, ga dan naar de menuoptie ‘mijn account’, daar verschijnt de optie ‘mijn bibliotheek’.
3. Na het aanklikken hiervan komt u in de bibliotheek
4. Scroll naar en klik op de blauwe balk van hetgeen u heeft besteld en vul in het zwarte vlak onder de blauwe balk het password in dat u bij bevestiging van uw aankoop heeft gekregen.
5. Heeft u een cursus besteld? Dan klikt u in de bibliotheek op Cursussen. U komt dan op de pagina met alle Cursussen en scrollt u naar en klikt u op het blokje/tekst van uw cursus.
6. U komt vervolgens nu op de pagina van uw cursus. Scroll naar de baluwe balk met de desbetreffende les (de eerste les staat helemaal onderaan) en vul in het zwarte vlak onder de blauwe balk het password in dat u bij bevestiging van uw aankoop heeft gekregen. Voor elke les van de cursus is er een ander password (dit lijstje staat eveneens op uw bevestiging van uw aankoop)