Online rondleidingen Mauritshuis

Online rondleiding van het Mauritshuis

Virtueel dwalen door het Mauritshuis? Ja, dat kan nu! Via het nieuwe programma op de website van het Mauritshuis kun je zelf door de collectie navigeren en informatie opvragen over de kunstwerken. Maaar, je kunt dit ook met mij doen via Zoom, waardoor we het gevoel van een fysieke rondleiding bijna kunnen evenaren.

Samen met mij loop je in 1,5 uur door de collectie heen en vertel ik je over de collectie zoals ik zou doen tijdens een echte rondleiding. Sterker nog: ik kan nu eindelijk ook de kabinetjes in die normaal off limits zijn met groepen!
Deze rondleiding is vrij algemeen richt zich op de hoogtepunten. Tevens verzorg ik tours met een bepaald thema: mythologie, de verborgen symboliek of een Tour d’Amour.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dit met je vriendengroep, je kunstclub, ter gelegenheid van iets, óf met je bedrijf te doen en dat kan ook in een half uur of aan de hand van een door jouw gekozen thema.
Gegarandeerd een succes zo blijkt uit de reacties: ‘Hoewel ik erg vaak al in het Mauritshuis was, vond ik “het bezoek” gisteren èrg prettig en interessant..erg leuk, al die kleine details!! Ik zie uit naar de volgende keer!‘ en ‘Dank jullie wel voor de organisatie van gisteren. Je krijgt nog meer zin om alle werken in het echt te zien’.
Een andere klant schrijft n.a.v. een Engelstalige rondleiding: ‘Wat hebben wij een prachtige online rondleiding gekregen van Wendy! Met 150 deelnemers die aan het einde van de tour echt een blij gevoel hadden gekregen van zoveel moois. Fantastisch, die gigapixel tool – die werkt echt uitstekend ook via Webex. En Wendy weet ‘m perfect te gebruiken en tegelijkertijd ook heel professioneel én gepassioneerd de meesterwerken van mooie verhalen te voorzien, in excellent Engels’. Reacties via LinkedIn hierover staan hier en hier.
Een rondleiding met als thema social advertising leidde zelfs tot een heel artikel dat je hier kunt lezen.

Zin om ook eens je werknemers totaal iets anders te laten ervaren? Neem hier contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

If you don’t speak Dutch, no worries, for I can also do this tour in English. Check this page for more information on digital tours in English or book your individual tour straight away by clicking the image (min. #participants 5).