Virtuele rondleiding Mauritshuis

Online virtuele rondleiding door het Mauritshuis

Virtueel dwalen door het Mauritshuis? Ja, dat kan nu! Via het nieuwe programma op de website van het Mauritshuis kun je zelf door de collectie navigeren en informatie opvragen over de kunstwerken. Maaar, je kunt dit ook met mij doen via Zoom, waardoor we het gevoel van een fysieke rondleiding bijna kunnen evenaren.

Samen met mij loop je in 1,5 uur door de collectie heen en vertel ik je over de collectie zoals ik zou doen tijdens een echte rondleiding.
Deze rondleiding is vrij algemeen en zal zich richten op de hoogtepunten. Daarna ben ik van plan rondleidingen met een bepaald thema te gaan verzorgen: de bloemstillevens, mythologische werken, de verborgen symboliek en een tour d’amour rond Valentijnsdag.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dit met je vriendengroep, je kunstclub, ter gelegenheid van iets, óf met je bedrijf te doen.
Neem hier contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.